AgroTour Slavonija 2016. - Poljoprivredna TV
3455
page-template-default,page,page-id-3455,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

AgroTour Slavonija 2016.

Poljoprivredna televizija organizator je sajma AgroTour Slavonija koji će se održati u subotu 24. rujna 2016. godine na Trgu Svetog Trojstva u Požegi u prijepodnevnim satima.

Sajam će okupiti izlagače iz cijele Slavonije, ali i šire, koji se, pored standardnih, bave i uzgojem poljoprivrednih kultura koje nisu uobičajene i svakodnevno dostupne. Tako će se posjetiteljima predstaviti uzgajivači egzotičnog voća i povrća poput plavog krumpira, papaje, pitaje, marakuje, guave, zatim aronije, batata, industrijske konoplje, buće, kontinentalne lavande, uljarica i ljekovitog bilja, proizvođači domaće tjestenine s vrganjima, meda, začinske paprike, tradicionalnih kolača, zlatoveza, slavonskog kulena…

Predstavnici seoskih gospodarstava, kao i turističkih zajednica s područja Požeško-slavonske županije, prezentirat će bogatu ponudu i sadržaje koje ruralna gospodarstva nude.

Osim raznih degustacija, posjetitelje očekuje i bogat popratni program. Za dobru atmosferu pobrinut će se kulturno-umjetnička društva i tamburaški sastavi, dok će se najmlađi posjetitelji moći uključiti u igre i radionice vezane uz poljoprivredu te osvojiti nagrade.

Svi posjetitelji imat će priliku pokazati svoju brzinu i spretnost i osvojiti vrlo vrijedne nagrade koje osigurava zlatni sponzor sajma Alles. Glavna nagrada je Einhell motorna kosilica, dok su ostale nagrade Einhell bušilica i brusilica te utješna nagrada – večera za dvije osobe u restoranu Zlatni Lug.

Watch Dragon ball super